Naša povijest

 • 1901

  1901
  Prvi proizvodi su bili betonski crijepovi, kanalizacijske cijevi, teraco pločice … Tadašnja proizvodnja je bila ručna. Naši preci su stalno težili ka usvajanju novih proizvoda i novih načina izrade.
   
 • 1996

  1996
  Velik korak naprijed napravili smo sa seljenjem na sadašnju lokacijo. Za nas je to bio veliki izazov, naime, mogli smo započeti proizvoditi nove proizvode, koje do tada nismo mogli.
   
 • 1999

  1999
  Sa novom betonarom smo poboljšali proizvodnju betona tako da smo sposobni pripremati i najzahtjevnije betonske mješavine. Betonara je u cijelosti automatizirana i kompjuterski vođena. Zbog uvedene kontrole kvalitete proizvodnje naši betoni su certificirani.
   
 • 2002

  2002
  2002.godine počeli smo s proizvodnjom proizvoda na novoj liniji, koja je potpuno automatska, kompjuterski vođena i laserski navođena. Postali smo jedan od najvažnijih proizvođača betonskih proizvoda u Sloveniji.
   
 • 2009

  2009
  Izgradili smo novu proizvodnu halu i u nju postavili još moderniju proizvodnu liniju. Zbog upotrebe visoke tehnologije proizvodnje proizvodi iz nove linije su još kvalitetniji, a mogli su biti i dodatno obrađeni.
   
 • 2018

  2018
  . 2018.godine smo sa novim strojem obnovili proizvodnu liniju iz 2002.g.. Obnovljena linija je sada opremljena sa svim komponentama koje osiguravaju najviši nivo kvalitete proizvodnje.
   
 • 2019

  2019
  U jesen 2019.godine smo sa investicijom u tvornicu betonskih proizvoda u Dalmaciji svoje proizvode još više približili hrvatskom tržištu, a imamo sada i puno bolje polazište za prodaju u Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju.I tamo se proizvodnja obavlja na suvremenoj proizvodnoj liniji, jednakoj kao u Sloveniji.
   
 • danas

  danas
  Sve nabrojano daje rezultat – vrhunska kvaliteta. Pri proizvodnji poštujemo sve propisane proizvodne standarde. Kako smo s novom linijom bitno povećali proizvodnju, lakše se prilagođavamo tržišnim pravilima i potrebama po cijeloj Sloveniji i na susjednim – stranim tržištima.
   
 
 

Sa proizvodnjom betonskih proizvoda bavimo se več preko 119 godina, od davne 1901.godine.
Naši preci bili su cijelo vrijeme i vlasnici poduzeća.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.